+45 98 29 72 60 vibeke@reese-nda.dk

Hospitals-hunde

Hospitals-hunde – Sådan virker det

Vi støtter børn til undersøgelse på hospitalet, når de skal have taget blodprøver, til scanning af hjertet eller til helt normal helbredsundersøgelse og bare skal på hospitalet for at se, hvad det er.

En hund kan støtte barnet ved psykiske udredninger hos en psykolog.

Terapihunden er specielt udvalgt til hvert enkelt menneske

Hunden tilstedeværelse vil hjælpe børn med at slappe af under undersøgelser på hospitalerne og gøre det lettere for lægen at få de rigtige resultater under måling af hjertekonditionering, blodprøvetagning, puls og meget mere.

Vores hunde og hundeførere er uddannet til at læse, når barn eller voksen har brug for støtte og støtter på nøjagtigt den måde barnet eller voksen har brug for og ønsker.

Nogle ønsker, at hunden skal røre dem fysisk med næsen, lægge hovedet i skødet eller bare være der, så barnet eller voksen kan røre hunden, når de vil have det. Andre vil bare have hunden til at være der for at få dem til at føle sig trygge.

Hvordan kommer vi igang?

Hunde og hundeførere tilpasses specifikt for hver persons ønske.

Hvis du/I deltager i programmet, så vil det altid være den samme hund og hundefører, I møder. I vil få en oplevelse af, at det er “jeres” terapihund, når I er på hospitalet. 

Vores terapihunde og førere er også uddannet til at besøge hospitaler, hvor de går fra værelse til værelse, hilser på og besøger de indlagte børn og voksne.
Det hæver ofte ånden hos de syge, så de efter mødet med hunden kan finde styrken til en anden undersøgelse. Hunden kan også deltage i undersøgelsen, hvis det ønskes.

Hvis et hospital er interesseret i at få en terapi / supporthund tilsluttet deres hospital, så tøv ikke med at ringe til Vibeke Sch. Reese for priser og de praktiske arrangementer for at få en sådan hund og fører til at komme.

Hvis du som forælder / voksen er interesseret i at give dit barn eller dig selv chancen for at opleve en uddannet supporthunds glæde at besøge på hospitalet eller til at deltage i en undersøgelse, så tøv ikke, men kontakt os for priser og praktisk arrangement.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål omkring vores servicehunde-team, er du velkommen til at kontakte os